Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

Γίνε Συνδρομητής

Στην επόμενη φάση του εγχειρήματος η Λακωνική Βιονεργειακή Α.Ε. επιθυμεί να συμπεριλάβει στο εγχείρημά της όλους τους Λάκωνες.

Γίνε συνδρομητής


Η διδικασία για ένα νόμιμο, ορθολογικό, οικολογικό και οικονομικό σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων ξεκίνησε. Με αδειοδοτημένη διαδικασία ξεκινάμε την αποκομιδή των ανακυκλωσίμων πόρτα πόρτα. Γραφτείτε συνδρομητές και κερδίστε μέσω ενός συστήματος που κάνει πλήρη ανάκτηση υλικών, περιορίζει της χρήσης πρώτων υλών, δεν μολύνει με κανέναν τρόπο το υπέδαφος ή την ατμόσφαιρα, αλλά οφελεί και την τσέπη μας.

Τα δημοτικά τέλη του δήμου για την αποκομιδή θα τεθούν υπό αμφισβήτηση μόλις είμαστε σε θέση (σύντομα) και με άδεια κομποστοποίησηης. Ως πολίτες θα έχετε επιλέξει τον δικό σας πάροχο αποκομιδής απορριμμάτων και δεν θα έχει λόγο ο Δήμος να εισπράτει τέλη από εσάς. Όπως έγινε με τον ΟΤΕ αρχικά και με τη ΔΕΗ αργότερα, είστε ελεύθεροι να επιλέξετε εσείς τον τρόπο αποκομίδης των απορριμμάτων σας.

Το δίλημμα είναι το εξής:
Σύμμεικτα απορρίμματα, που καταλήγουν σε παράνομες χωματερές που κοστίζουν πανάκριβα, ή ανακύκλωση υλικών και κομποστοποίηση (μετατροπή σε λίπασμα) των οργανικών με όφελος στον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Η ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. είναι η δική σας εταιρεία. Είναι προϊόν πρωτοβουλίας πολιτών που αγανάκτησαν μπροστά στην ανομία και στην καταστροφή του περιβάλλοντός μας.


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΛΕΓΜΕΝΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΑΣ. Τηλεφωνείστε στο 27310-22629 και δώστε ΟΝΟΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ κ ΤΗΛΕΦΩΝΟ για να μπειτε στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα αποκομιδης απο την πόρτα σας.