Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023

ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΑΣ


Η διδικασία για ένα νόμιμο, ορθολογικό, οικολογικό και οικονομικό σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων ξεκίνησε. Με αδειοδοτημένη διαδικασία ξεκινάμε την αποκομιδή των ανακυκλωσίμων πόρτα πόρτα. Γραφτείτε συνδρομητές και κερδίστε μέσω ενός συστήματος που κάνει πλήρη ανάκτηση υλικών, περιορίζει της χρήσης πρώτων υλών, δεν μολύνει με κανέναν τρόπο το υπέδαφος ή την ατμόσφαιρα, αλλά οφελεί και την τσέπη μας.

Τα δημοτικά τέλη του δήμου για την αποκομιδή θα τεθούν υπό αμφισβήτηση μόλις είμαστε σε θέση (σύντομα) και με άδεια κομποστοποίησηης. Ως πολίτες θα έχετε επιλέξει τον δικό σας πάροχο αποκομιδής απορριμμάτων και δεν θα έχει λόγο ο Δήμος να εισπράτει τέλη από εσάς. Όπως έγινε με τον ΟΤΕ αρχικά και με τη ΔΕΗ αργότερα, είστε ελεύθεροι να επιλέξετε εσείς τον τρόπο αποκομίδης των απορριμμάτων σας.

Το δίλημμα είναι το εξής:
Σύμμεικτα απορρίμματα, που καταλήγουν σε παράνομες χωματερές που κοστίζουν πανάκριβα, ή ανακύκλωση υλικών και κομποστοποίηση (μετατροπή σε λίπασμα) των οργανικών με όφελος στον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Η ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. είναι η δική σας εταιρεία. Είναι προϊόν πρωτοβουλίας πολιτών που αγανάκτησαν μπροστά στην ανομία και στην καταστροφή του περιβάλλοντός μας.


ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ. ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΙΠΛΑ!